Atlas Taxaties

Dé woningtaxateur voor Alkmaar en omstreken


Wie zijn wij?

Of beter gezegd: Wie ben ik? Mijn naam is Joke Gerssen. Na mijn opleiding ben ik begonnen als makelaar en na het opdoen van voldoende kennis en ervaring heb ik mijn taxateurs diploma behaald. Vanaf 2008 heb ik mij geheel toegelegd op het taxeren van woningen en appartementen. Jaarlijks verzorg ik  vele taxatierapporten en ben daarmee één van de grotere spelers op de markt in deze regio. Ik ben ingeschreven in het register Wonen van de NRVT onder nummer RT854150621. Het  NRVT bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van Register-Taxateurs,  Deze taxateurs werken conform de gedrags- en beroepsregels en internationale en Europese taxatiestandaarden. Om aan deze strenge regels te voldoen, volg ik naast de verplichte jaarlijkse bijscholing ook diverse cursussen, seminars en bezoek bijeenkomsten van en met vakgenoten.

Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VastgoedPRO. Om bij VastgoedPRO toe te treden tot het taxateurslidmaatschap wordt geëist dat men in ieder geval gecertificeerd is bij het NRVT register. U weet dus altijd dat als u een VastgoedPRO-taxateur selecteert, zijn of haar taxaties geaccepteerd worden door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en de hypotheekverstrekkers.
Elke professional aangesloten bij VastgoedPRO dient te beschikken over een beroepsaansprakelijkheids-verzekering met een dekking van minimaal 500.000 euro. Mocht er op enig moment een situatie ontstaan waar u schade ondervindt ten gevolge van het beroepsmatig handelen van een VastgoedPRO-lid, dan bent u er altijd van gegarandeerd dat deze schade verzekerd is, indien er sprake is van aansprakelijkheid van het VastgoedPRO-lid.
VastgoedPRO-leden staan garant voor kwaliteit en deskundigheid. Maar het kan gebeuren dat u als opdrachtgever niet tevreden bent. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u terecht bij een onafhankelijk en objectief loket om uw klacht in behandeling te laten nemen. VastgoedPRO, en daarmee alle aangesloten leden, zijn namelijk aangesloten bij De Geschillencommissie in Den Haag.