Atlas Taxaties

Dé woningtaxateur voor Alkmaar en omstreken


Wie zijn wij?

Of beter gezegd: Wie ben ik? Mijn naam is Joke Gerssen. Na mijn opleiding ben ik begonnen als makelaar en na het opdoen van voldoende kennis en ervaring heb ik mijn taxateurs diploma behaald. Vanaf 2008 heb ik mij geheel toegelegd op het taxeren van woningen en appartementen. Jaarlijks verzorg ik  ca. 400 taxatierapporten en ben daarmee één van de grotere spelers op de markt in deze regio. Ik ben ingeschreven in het register Wonen van de NRVT onder nummer RT854150621. Het  NRVT bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van Register-Taxateurs,  Deze taxateurs werken conform de gedrags- en beroepsregels en internationale en Europese taxatiestandaarden. Om aan deze strenge regels te voldoen, volg ik naast de verplichte jaarlijkse bijscholing ook diverse cursussen, seminars en bezoek bijeenkomsten van en met vakgenoten .